فرایند بهینه سازی عکس های فضایی
فیزیک ، لیزر و پلاسما
«اگر کسی احساس کند که هرگز در زندگی دچار اشتباه نشده، این بدان معنی است که هرگز به دنبال چیزهای تازه در زندگیش نبوده است.»-آلبرت اینشتین

ادوبی فرایند بهینه سازی عکس های فضایی از طریق فوتوشاپ را توضیح می دهد

عکس های شگفت انگیزی که ناسا و دیگر سازمان های فضایی هر چند وقت یک بار از گستره بی پایان هستی منتشر می کنند، فرایندهای طولانی ویرایش را پشت سر گذاشته و پس از عبور کردن از فیلتر فوتوشاپ به دست ما می رسند.

این موضوع بر هیچ کس پوشیده نیست حالا اما ادوبی به تفسیر توضیح داده که دقیقا چه تغییراتی روی این تصاویر اعمال می شود تا به شکل نهایی شان در آیند.

در وهله نخست در نظر داشته باشید شخصی که کار ویرایش این عکس ها را انجام می دهد نباید یک طراح گرافیک باشد: این فرد معمولا یک ستاره شناس است چراکه باید توانایی تفسیر کردن داده های خام را داشته باشد و بتواند داده های غیر ضروری را از روی آنها حذف نماید.

رابرت هات از یکی از ستاره شناسانی است که این تصاویر را ویرایش می کند و در این رابطه اظهار داشت که کارش را با «داده های سیاه و سفید خام از بخش های مختلف طیف مادون قرمز آغاز می کند.»

او برای نمایش جالب ترین ویژگی های تصویر و خلاص شدن از دست داده های مصنوعی غیر ضروری کنتراست عکس ها را بالا می برد و پس از این مرحله «رنگ های مادون قرمز» را به رنگ هایی تغییر می دهد که برای چشم های غیر مسلح قابل رویت باشند.

او همچنین عکس و داده های دریافی از تلسکوپ های مختلف (نظیر هابل) را به صورت لایه به لایه روی یکدیگر قرار می دهد تا تصاویری دقیق تر و با طراوت تر را ایجاد نماید. برای نمونه می توانید به کارهای انجام شده او روی سحاب اوریون توجه نمایید.

تصویر پانورامیک از کهکشان اندرومدا که در ابتدای این متن نیز آمده است دستخوش پاره ای اصلاحات و اعمال ویرایشی شده و عکس های متعدد گرفته شده از مریخ توسط کاوشگر کنجکاوی نیز همینگونه هستند.

دوربین های این کاوشگر به گونه ای بهینه سازی شده اند که از چشم اندازهای سطح این سیاره عکس بگیرند و به همین دلیل توانایی عکس گرفتن از آسمان مریخ را ندارند.

فردی مانند هارت لبه های ناهموار عکس های چسبیده به همی که این کاوشگر برای زمین مخابره می کند را نرم می کند و سپس با افزودن آسمان قرمز رنگی که تصور می شود از سطح مریخ قابل رویت باشد، تصویر را زیباتر می کند .


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: سه شنبه 5 آبان 1394برچسب:,
ارسال توسط اسماعیل لشنی
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 11
بازدید هفته : 21
بازدید ماه : 164
بازدید کل : 9847
تعداد مطالب : 163
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1